Contact us at +39 0438 9110 or lainox@lainox.com

Sapiens

KÖNNYEBB, INTUITÍVABB ÉS TELJESEBB.

A teljes innovatív technológia lent van és segítséget nyújt a legbonyolultabb főzések során, nem kell attól tartani, hogy a beállított főzési paraméterek helytelenek.

Annak, aki nem a színtiszta elektronikát keresi, hanem egyszerű és kézi parancsokon keresztül szeretné a beállításokat elvégezni és az ételeket megfőzni, anélkül, hogy lemond a digitális parancsok pontosságáról.

Annak, aki egy könnyen kezelhető, de robusztus, mindenkinek ajánlható, de fejlett, kezelésében hagyományos, de tartalmában gazdag, megnyugtató és hatékony sütőt keres - LAINOX a helyes választás. A válasz neve Sapiens.

A Sapiens-ből nem hiányoznak azok az automata és manuális vezérlők, amelyek segítségével jobb és egyenletesebb főzési eredményeket érhetünk el.

Amint azt a Sapiens számos felszerelése és funkciója is bizonyítja, LAINOX gondosan megtervezte és figyelmet fordított a felhasználóra.

 • Alfanumerikus, LED megvilágítású, nagy láthatóságú HVS (High Visibility System) képernyő  Alfanumerikus, LED megvilágítású, nagy láthatóságú HVS (High Visibility System) képernyő 
 • Színes, 2,4 colos képernyő (LCD - TFT) a kedvenc programok, az előre beállított programok, a változtatható szellőztetés, az automata mosás, a menü és a beállítások megjelenítéséhez. Színes, 2,4 colos képernyő (LCD - TFT) a kedvenc programok, az előre beállított programok, a változtatható szellőztetés, az automata mosás, a menü és a beállítások megjelenítéséhez.
 • Változtatható szellőzés 6 különböző sebességen.<br />
Különleges főzésekhez rendelkezésre áll a szaggatott szellőzés funkció is. Változtatható szellőzés 6 különböző sebességen.
  Különleges főzésekhez rendelkezésre áll a szaggatott szellőzés funkció is.
 • Scroller Push gombok (kiválasztás és megerősítés) Scroller Push gombok (kiválasztás és megerősítés)
 • A választott főzési hőmérséklet alapján sorozatosan felgyulladó LED fénycsövek. A választott főzési hőmérséklet alapján sorozatosan felgyulladó LED fénycsövek.
 • Automatikus LCS mosórendszer az e célt szolgáló fiókba helyezett folyékony, 100%-ban újból felhasználható, patronos tisztítószerrel Automatikus LCS mosórendszer az e célt szolgáló fiókba helyezett folyékony, 100%-ban újból felhasználható, patronos tisztítószerrel
 • Magszonda gyors csatlakozás előkészítése a szériához tartozó párolótérhez történő külső csatlakozás révén. Magszonda gyors csatlakozás előkészítése a szériához tartozó párolótérhez történő külső csatlakozás révén.
 • Automata, kívülről csatlakoztatható zuhany Automata, kívülről csatlakoztatható zuhany
 • USB csatlakozás a HACCP adatok letöltéséhez, a szoftver frissítéshez és a főző programok fel/letöltéséhez  USB csatlakozás a HACCP adatok letöltéséhez, a szoftver frissítéshez és a főző programok fel/letöltéséhez 
 • A beállított főzési idő lejártakor sorozatosan kikapcsoló LED fénycsövek.<br />
Vagy sorozatosan felgyulladó fénycsövek a választott maghőmérséklet eléréséig A beállított főzési idő lejártakor sorozatosan kikapcsoló LED fénycsövek.
  Vagy sorozatosan felgyulladó fénycsövek a választott maghőmérséklet eléréséig

EcoSpeed Dynamic

EcoSpeed Dynamic

A termék mennyisége és típusa alapján a SAPIENS optimalizálja és ellenőrzi az energia kibocsátást, mindig megfelelő főzési hőmérsékletet tart meg ingadozások nélkül

Az eredmény - alacsonyabb fogyasztás:

10%-kal kevesebb Energia

30%-kal kevesebb Víz

5%-os súlycsökkenés

GFT Green Fine Tuning

Green Fine Tuning

Az égő és a nagy teljesítményű, szabadalmaztatott hőcserélő új modulációs rendszerének köszönhetően elkerülhető az energiaveszteség és csökken a káros kibocsátás.

Az eredmény - alacsonyabb fogyasztás:

10%-kal kevesebb Energia

10%-kal kevesebb CO2


EcoVapor

EcoVapor

Az EcoVapor rendszerrel határozott víz- és energiafogyasztás csökkenést lehet elérni a párolótér automata páratelítettség vezérlőjének köszönhetően.

Az eredmény - alacsonyabb fogyasztás:

10%-kal kevesebb Energia

50%-kal kevesebb Víz

10%-kal kevesebb Gőz

Fast Dry® ROPOGÓS ÉS SZÁRAZ SÜTÉS

Fast Dry® cottura croccante e asciutta

A szabadalmaztatott Fast Dry® rendszernek köszönhetően (a főzőkamra párátlanítása gyors szárítással), az olajban sültek, a grillezett ételek, a sütemények, a kenyér tökéletesen ropogósak és gratinírozottak lesznek.

Autoclima® SZAFTOS ÉS PUHA SÜTÉS

Autoclima® cottura succosa e morbida

A LAINOX Autoclima® rendszere automatikusan kezeli a főzőkamra tökéletes klímáját. Mindig ideális hőmérséklet és a páratartalom automatikus ellenőrzése az elkészítendő étel függvényében. Biztosított az előzetesen elkészített, és felmelegített ételek zamata és puhasága.

Válassza az igényeinek legmegfelelőbb mosórendszert

Design

A Sapiens dizájnja ezt a professzionális sütőt nem csak széppé teszi, hanem egy sor olyan funkciót és újítást egyesít benne, melyek mindig a laboratóriumi munka jobb minőségének irányába haladnak.


Superflat Négyszög alakú és divatos forma

Csúcsminőségű és higiéniájú anyagok. Dizájn regisztrált® esztétikai modellel, melyet a maximális felhasználói ergonómia érdekében dolgoztak ki, dupla üvegű ajtó, a belső ajtó hővisszaverő, a külső alacsony hőleadású, könnyen tisztítható és praktikus tükör hatással. Az egyik újdonság a beépített terek, ahol a mosószerek és a különböző tartozékok, a zuhany, a magszonda, az USB kapu kapnak helyet.


TOP